PDA

View Full Version : UI does not fill the whole screen



nuak
08-05-2015, 07:56
In my TV the main menus do not fill the full screen, although it works fine in game. Does anyone experience the same thing?

Wolven
08-05-2015, 08:11
In my TV the main menus do not fill the full screen, although it works fine in game. Does anyone experience the same thing?

Could be the issue covered in this link: http://forums.theshownation.com/forum/mlb-the-show/the-official-bug-issue-reporting-forum/30703-full-screen-not-fitting-ps4


Try it and see if this bit helps

"Use the PS button to exit the game and then press the options button>Close Application to close out of the game. After the game is closed then go to your PS Settings. There is a category for Sound and Video. Inside there you can adjust how much of the screen an application will use. After making this adjustment The Show will use however much of the screen you set here."

nuak
08-05-2015, 15:59
Could be the issue covered in this link: http://forums.theshownation.com/forum/mlb-the-show/the-official-bug-issue-reporting-forum/30703-full-screen-not-fitting-ps4


Try it and see if this bit helps

"Use the PS button to exit the game and then press the options button>Close Application to close out of the game. After the game is closed then go to your PS Settings. There is a category for Sound and Video. Inside there you can adjust how much of the screen an application will use. After making this adjustment The Show will use however much of the screen you set here."

Gonna try, thanks for the answer! If that's the solution, it's still a bit dissapointing. It feels like the PC UI was force into the console world without any love. Hope it gets some attention and it's fixed.