PDA

View Full Version : Tire bug?



Andy83
08-05-2015, 11:54
First sorry for my bad english.
In Monaco, I have the following problem. Lose a mature, go back into the box and go back on the track and the tires or do not appear on the vehicle. Google has translated ;)

http://abload.de/thumb/2015-05-08_00001hakut.jpg (http://abload.de/image.php?img=2015-05-08_00001hakut.jpg)
http://abload.de/thumb/2015-05-08_00002f8j3u.jpg (http://abload.de/image.php?img=2015-05-08_00002f8j3u.jpg)
http://abload.de/thumb/2015-05-08_00003jckff.jpg (http://abload.de/image.php?img=2015-05-08_00003jckff.jpg)

Blackvault
08-05-2015, 11:55
Its a known issue.

Pete

Andy83
08-05-2015, 11:57
Thx ;)

ThreeAngryOwls
08-05-2015, 12:05
Monaco? - How are you able to drive on this track, is it listed as a different name in-game? (Played on Xbox One and it's not listed??)

Blackvault
08-05-2015, 12:05
Monaco? - How are you able to drive on this track, is it listed as a different name in-game? (Played on Xbox One and it's not listed??)

It is listed as Azure Circuit for obviously licensing reasons.

Pete

ThreeAngryOwls
08-05-2015, 12:13
Oh sweet! One of my favourite tracks, didn't realize it was listed as another name. Woo! Thanks!

Blackvault
08-05-2015, 12:14
Oh sweet! One of my favourite tracks, didn't realize it was listed as another name. Woo! Thanks!

I believe that is the only track that has a different name. The rest should all have their real world names.

Pete

ThreeAngryOwls
08-05-2015, 12:15
Ah ok, good to know. Thanks :)

Zearom
08-05-2015, 12:35
I believe that is the only track that has a different name. The rest should all have their real world names.

Pete

Suzuka is still available as Sakito :)

Blackvault
08-05-2015, 12:36
Suzuka is still available as Sakito :)

Well that isn't a copy of Suzuka so therefore I suppose its a fantasy track.

ThreeAngryOwls
08-05-2015, 12:38
Yeah, I noticed that one :P