PDA

View Full Version : Command line for the dev mode?



tonaz
08-05-2015, 17:17
Hello!
in the previous builds the command line -gold allow the dev console.
With the final it doesn't seem to work.
Does anyone know what is the correct command line?
Thanks!!

Mahjik
08-05-2015, 17:17
Not available in retail endstates.

tonaz
08-05-2015, 17:18
Ok, Thanks!