PDA

View Full Version : Show FPS ingame



Karl Heinz Kluth
08-05-2015, 18:29
Hi,
Heard somewhere that FPS ingame are visible with strg + s, but this does not work.
Any other ideas how to show FPS?

could_do_better
08-05-2015, 18:30
Turn on the FPS on the Steam overlay options.

Scrufy
09-05-2015, 05:57
Or Nvidia experience does it also.

Aldo Zampatti
09-05-2015, 06:00
Remember that some OSD software that display FPS might cause instability and crashes in PCARS. Just bear in mind while troubleshooting if you need to do so

Vilonosec
10-05-2015, 08:46
I turned fps counter in steam on - but it doesn't work in pcars. Nvidia experience - same thing. Any ideas why it won't work?

tonyp23
10-05-2015, 11:34
Download fraps and start it up before the game.

Joris GvK
10-05-2015, 11:58
I'm also using fraps, no crashes so far.

Ripgroove
10-05-2015, 12:01
I turned fps counter in steam on - but it doesn't work in pcars. Nvidia experience - same thing. Any ideas why it won't work?

I have the Nvidia Experience FPS counter working fine in PCars?

Vilonosec
10-05-2015, 14:34
Got it solved - my tv cut picture borders so i couldn't see any fps counters ) In tv setup used scan instead of 16:9.