PDA

View Full Version : BUG - Wrong grid position



squirrelofdoom
08-05-2015, 20:21
I am playing on PS4 with the recent update installed. I am in the Clio cup, and in almost every race I am being placed 20th on the grid, even though I placed 1st in qualifying. Sometimes I get the correct position in race 1, but not in race 2. Even during a race I'm being told to "make up for quali". This happend multiple times, more often than getting the correct grid position.

beltanedeath55
08-05-2015, 20:38
Second race will be based on lap times.... If you come off the track your lap time will be invalid and therefore at the back of the grid

squirrelofdoom
08-05-2015, 22:12
^ Thanks. But what about first race? I've seen the same complaint on the Eurogamer PC review forum BTW, so I'm not alone with this.