PDA

View Full Version : Azure circuit LMP1 Ai bug



Doran
09-05-2015, 11:03
Hi,

I originally post this problem on steam (http://steamcommunity.com/app/234630/discussions/0/613957600529665673/)

I've tried twice to pass the circuit but it seems cars don't fit it...The screenshot i made was on a difficult turn but i encounter it with the very first turn too.
I had to push cars to keep going on.
I don't know if it's my fault (maybe graphical settings...if so, don't hesitate to ask for my settings (rig or/and ingame)) or a bug linked to size of cars against AI rail.

Here's the first screens i've made:

1) Career selection (french text but don't have any incidence)
http://img11.hostingpics.net/thumbs/mini_2228562015050700005.jpg (http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=2228562015050700005.jpg)

2) The problem
http://img11.hostingpics.net/thumbs/mini_4244292015050700004.jpg (http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=4244292015050700004.jpg)
1 car was stuck and others followed
I hope it will be fixed

See you soon

GDP
11-05-2015, 16:57
Seen the same thing in my LMP2 career. Also saw a lot of AI stuck towards the barriers in a 90 degree angle in practice and qual. like they were parking up against the wall. Seems they are not programmed to reverse out of such a situation. If I pushed them carefully to point in the right direction they drove away again.