PDA

View Full Version : T500 related? Game crashed [Error CE-34878-0]



Equation
09-05-2015, 20:42
I played multiplayer with my friend against 6 bots. There was practice and race modes. Track was Silverstone GP. Game little lag when I was driving at practice but everything go very well. Race start was very strange some bots jammed starting grid and after that race looking good. After turn 5, Playstation 4 gave me error CE-34878-0 (An error has occurred with an application or system software). This happened at first lap.

I think that you know track turns, but here it is:
http://www.sanantoniof1club.com/wp-content/uploads/2012/07/2012-Formula-1-Santander-Brtish-Grand-Prix-Silverstone-Circuit.jpg
Source: http://www.sanantoniof1club.com/wp-content/uploads/2012/07/2012-Formula-1-Santander-Brtish-Grand-Prix-Silverstone-Circuit.jpg

Equation
10-05-2015, 08:35
Little more for this case. After this game crash my PS4, PS3 and computer doesn't find my wheel (Thrustmaster T500). I take power of maybe 5-10 minutes and after that it work again. So think this crash effect to wheel what you use.

Equation
15-05-2015, 17:11
Game crashed again while I played multiplayer. Now we drive Karts at Monza. I cashed I quit, then game crashed and I get that same error code.

Elmo
15-05-2015, 20:48
Can anybody running a T500 confirm the same issue?

Clarified title.

Equation
16-05-2015, 09:04
Can anybody running a T500 confirm the same issue?

Clarified title.

This crash happened me again, but now T500 work again withiout problems.

Siberian Tiger
16-05-2015, 09:21
Hmm, not Happening on my side with the T500RS... Seems more to be a Problem with Multiplayer General?

But i was having 5 Races yesterday without any issues...