PDA

View Full Version : Big Bug! (multiplayer lobby settings not taken over from host)



Brucester
10-05-2015, 05:45
Hi

I created a lobby with my choice of car, track and setting. I had several races with randoms then quit.

Now on the server browser, i choose a race, enter their lobby and my choice of car and track and settings from my last lobby are displayed. When there are enough people to start the race, like 16/16 for example, it say you have been removed from the session. This happens in every lobby.

WTF?

LeSpank
10-05-2015, 17:21
This is happening to me also (on PC).

Did you find a way round it? Even restarting the game doesn't seem to help.

Brucester
11-05-2015, 01:54
It went away after a full ps4 restart

LeSpank
11-05-2015, 06:53
Hmm... I will try playing again tonight and see how it goes. Strange this one doesn't seem to be widely reported as it completely breaks multiplayer.

Sankyo
11-05-2015, 06:55
Please mention which platform you're playing on when reporting bugs.