PDA

View Full Version : lap time records



widowmaker
10-05-2015, 11:18
Could someone please tell me why my personal best lap time doesn't seem to record? Despite doing loads of laps on the track my personal best still stays at N/A... very odd

Shumway
10-05-2015, 20:48
Same here. I can understand that invalidated laps are not recorded, but I cannot get it show my clean laps either.

I have so far only run clean laps in practice sessions. I don't know if that got something to do with it.

Elmo
10-05-2015, 20:51
Times get only recorded in Time Trail mode. So it is ensured that times are set under the same conditions (time, weather).

hewd
10-05-2015, 20:51
Same here. I can understand that invalidated laps are not recorded, but I cannot get it show my clean laps either.

I have so far only run clean laps in practice sessions. I don't know if that got something to do with it.

It has to be in Time Trials, practice lap times are not recorded.

Shumway
10-05-2015, 20:54
Thanks! Makes sense.

Rockefelluh
10-05-2015, 21:09
Stellar idea. These bits are fruits of a community assisted sim.