PDA

View Full Version : AI Driver didn't PIT



HarryHoodlum
15-05-2015, 01:39
:confused:

Beat me by 27 seconds twice in a row and I'm putting together near flawless laps for this difficulty setting.

Skullblits69
15-05-2015, 02:13
:confused:

Beat me by 27 seconds twice in a row and I'm putting together near flawless laps for this difficulty setting.

Ok, what track? What difficult setting? Why wold he pitted?

HarryHoodlum
15-05-2015, 02:48
Ok, what track? What difficult setting? Why wold he pitted?

Difficulty is on 3 (I'm rusty) and there is a mandatory pit stop in the main race in GT4. I forgot the track now though. Didn't think to watch his replay either. No way he stopped though.

Mr.Smoke
16-05-2015, 03:51
I just got this in GT5. I was the only racer required to pit. Went from pole position to 17/20.

Had the no sound bug at the beginning of the race too. First time having any sort of bug issues.