PDA

View Full Version : Getting AI to pit help



KRidiK Envyy
17-05-2015, 10:55
Do any one know how to get the ai to pit in a race because I was racing and then choose swap drivers and now I don't know how to drive my self again any solutions thanks in advance

Siberian Tiger
17-05-2015, 11:02
You can Map the Button Pit request on your Controller...

Then when the AI Drives choose Pit Request and the AI will Pit. Then you can choose again Swap Driver and continue your Race :)

KRidiK Envyy
17-05-2015, 11:20
Thanks mate