PDA

View Full Version : TX F1 Add-on Wheel not recognized



Mrfurious214
17-05-2015, 13:17
Hey guys, I have the F1 add-on wheel and when I go into wheel setting my xb1 thinks i have the regular TX 458 wheel attached. This prevents me from customizing my buttons correctly. Any way aroubd this?

mkstatto
17-05-2015, 13:51
Hey guys, I have the F1 add-on wheel and when I go into wheel setting my xb1 thinks i have the regular TX 458 wheel attached. This prevents me from customizing my buttons correctly. Any way aroubd this?

I use this setup, first off the xbox only recognises 458 and doesn't realise that F1 wheel is there. Its just how the Xbox works, and the F1 wheel will work. I suggest looking here for the button layout: http://ts.thrustmaster.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=12&fid=83&pid=383&cid=9

At the moment the game can only map the amount of buttons that the Xbox has. Hopefully this will be looked at by thrustmaster.

Hope this helps.

nissan4ever
17-05-2015, 15:18
I use this setup, first off the xbox only recognises 458 and doesn't realise that F1 wheel is there. Its just how the Xbox works, and the F1 wheel will work. I suggest looking here for the button layout: http://ts.thrustmaster.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=12&fid=83&pid=383&cid=9

At the moment the game can only map the amount of buttons that the Xbox has. Hopefully this will be looked at by thrustmaster.

Hope this helps.

Yes, hopefully Xbox & Thrustmaster does an update to incorporate the F1 rims extra buttons. would be very nice. Then SMS would have to do a patch to see that as well.

SN1P3R SK33T
22-05-2015, 01:49
Search for "allow wheels to have more buttons" on feedback.xbox.com and give it an upvote! Basically MS have limited the input protocols on Wheels so the more upvotes hopefully the faster this can be fixed!