PDA

View Full Version : Quick question



beat-sampras
17-05-2015, 15:23
Is it possible to copy tuning settings? If so, how do you do it?

dvc
17-05-2015, 16:59
For the same car yes. Go to your garage load setup you want to copy then press save and select tracks you want this setup for.
For different cars no. As every car handles different it would be pointless anyway

beat-sampras
17-05-2015, 17:22
Oh, I see. Thanks for the answer! Maybe you're right, it would be somehow pointless to copy whole settings for Otter cars. But since I have not too different settings for some cars, I was hoping, that it was possible. But I see your point. Thanks again.