PDA

View Full Version : What is the default exposure setting?



Photonmonkey
29-05-2015, 15:59
Exactly as the title states, I was playing around with the exposure settings and cannot remember what the default is? Just trying to calibrate my TV at the moment so want to start with a fresh slate as it were. Thanks

SpaceMachine
29-05-2015, 17:00
If you're referring to Exposure Compensation in Visual FX, the default is 100.

Photonmonkey
29-05-2015, 17:51
Yeah that's the one, Thanks, I don't think I could find any way or resetting the options to out me back to default.