PDA

View Full Version : FoV and moving seat



amazed
30-05-2015, 18:10
OK, so I've used an FoV calculator and and altered cockpit settings accordingly. Great! Now I can't see the instruments.... :o

I've looked on the menu for assigning buttons to move the seat and can't for the life of me work out how to do it.....

Any assistance out there?

Sebstinator
30-05-2015, 22:29
Just start a practice and set your seat how you like it...
Use the buttons you assigned before...

amazed
31-05-2015, 07:26
Use the buttons you assigned before...

But I haven't been able to assign buttons, it keps saying about some buttons not being assigned?

John Hargreaves
31-05-2015, 07:59
Is it possible to plug in a usb keyboard on a PS4? If that works you could have plenty of buttons to set it up how you want.

Zenzic
31-05-2015, 08:34
How to skip the mandatory error: link (http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22679-Mandatory-functions-need-a-re-think&p=897015&viewfull=1#post897015)

VR-42
31-05-2015, 15:43
Is it possible to plug in a usb keyboard on a PS4? If that works you could have plenty of buttons to set it up how you want.

nice idea but it does not work

John Hargreaves
31-05-2015, 17:27
Does it not work in the game or just not work period? I don‘t have a PS4, but i‘m thinking of getting one (prolly just for pCars lol). I did some very quick googling and it said PS4 was compatible with usb keyboard and mouse, so I‘m slightly puzzled. Can anyone shed any light?

joridiculous
31-05-2015, 19:53
Keyboard (and mouse) work on the PS4 (USB and Blutooth). But afik want work in most games. I think i have used keyboard in games to do text input, but i want swear i did, could as well have been on the PS3 :confused:

Would have been great to have keyboard in many games though. So many buttons we can newer use :(

FoxMulder
31-05-2015, 19:55
Works when you type a message, doesn't work in games.

Fre.Mo
31-05-2015, 20:52
Do the game developpers have to take the keyboards into account for use in the game like for the wheels (for instance t500 doesn t work in the console menu but do in game)?

John Hargreaves
31-05-2015, 20:56
Wow, it never even occurred to me that Sony would support keyboards, but not their use in a game. Who knew?
Thanks for the info guys :rolleyes:

Spirit X
31-05-2015, 23:57
I've been playing Final Fantasy XIV on PS4 and I can happily assign controls to my keyboard as well as using it to type messages in game.