PDA

View Full Version : [bug] livery car completely red color across all vehicles when picking out race car



Praggia
02-06-2015, 18:24
Has anyone ever selected a car and when the game loads the car has no livery
I'm talking bespoke race cars. Happened twice and weirdly the cars the BMW M3 and RUF GT were the same colour "red" just plain red

nedimgbt
02-06-2015, 19:11
Yes. I was in multiplier loby. Bmw z4 gt3.

Roger Prynne
02-06-2015, 19:16
Yeah it happens at times and is a bug... also known bug.

Praggia
03-06-2015, 07:30
Any chance we could have it implemented in the game. No liveries i mean. That M3 in red looked awesome

rocafella1978
03-06-2015, 12:50
this was my choice of livery yesterday, happens with all the cars in my menu of vehicles, in solo, practice and or multiplayer. (but in game when practice, quali or race starts, it picks a radom livery for me...so it is only visual, still looks good though, candy red! haha!)
205925

Bealdor
03-06-2015, 12:52
This will be posted in the known issues thread (http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22495-Known-Issues-Collective-Thread-%28PS4%29-Not-for-bug-reporting!-Updated-31-05&p=964152&viewfull=1#post964152) soon.

rocafella1978
03-06-2015, 13:00
understood, thx

Elmo
03-06-2015, 15:18
Merged similar threads

rocafella1978
20-06-2015, 00:56
twice on Sakitto today, with BMW Z4 GT3. played practice on Imola, then Bathurst, then Sakitto got the below. (had picked illocom#35)
second time, online game on i think Bathurst or Imola, returned for practice on Sakitto and got the below. (had online/ MP picked illocom#35)
208424208425208426