PDA

View Full Version : Race Line Cutting/Overshooting Pits(COMPLAINT)



JimBowL_
05-06-2015, 16:38
Been playing Project CARS since release...

Now I've had problems every day I get online to race in public lobbies

Racers cutting chicanes/pits, Pits are inaccurate an being mandatory bipolar decision..

Pit box has different tires than given choices in editing tune sheet(PER CAR)

Ex. McLaren gt3 has intermediate/rain tires but Pit Box has "Extreme Wets" REALLY!?

Believe me, there is much more. PLEASE TAKE NOTICE

JimBowL_
05-06-2015, 16:41
Been playing Project CARS since release...

Now I've had problems every day I get online to race in public lobbies

Racers cutting chicanes/pits, Pits are inaccurate an being mandatory bipolar decision..

Pit box has different tires than given choices in editing tune sheet(PER CAR)

Ex. McLaren gt3 has intermediate/rain tires but Pit Box has "Extreme Wets" REALLY!?

Believe me, there is much more. PLEASE TAKE NOTICE

Bealdor
05-06-2015, 16:44
Threads merged, notice taken long time ago already (known issues (http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22495-Known-Issues-Collective-Thread-%28PS4%29-Not-for-bug-reporting!)).