PDA

View Full Version : [SOLVED] How to set up tripple screen



Shnoo
07-06-2015, 14:46
Hi Guys,

I just bought a Triple screen setup yesterday today i wanted to set it up for pcars.
My current result looks like this:

206516

This doesn't look right ^^. I don't know hat i did wrong.
So here is what i did. I used nvidia sourrund.
Launched the game and set the resolution to 5760 * 1080 and changed my fov.
But this doesn't seem to be the right way.

Thanks for your support.

[PSR]Painkiller
07-06-2015, 14:47
change the camera

Mahjik
07-06-2015, 14:55
What did you change your FOV to? With triple screens, you'll want to start around 100-110 for FOV.

MULTIVITZ
07-06-2015, 15:10
Using the zoom gets it just......right, oh and some seat adjustments in game are also needed for some cars!

Shnoo
07-06-2015, 15:12
Painkiller;972744']change the camera

forgot to post that i couldn't change it even after 3 restarts

launched it up again in single screen changed the camera and then it worked don't ask me why sometime this is buged as hell.