PDA

View Full Version : Time trial fix?



bridga83
08-06-2015, 12:59
Any news on when this will appear? Nothing I do registers on the time trial leaderboards and hasn't since release so kind of makes this mode pointless atm.

RobMUFC1987
08-06-2015, 13:01
The leaderboard only shows/registers times from the top 3000

DozUK
08-06-2015, 13:55
The leaderboard only shows/registers times from the top 3000

I've found that if you exit out and go back in it's been updated. If I stay in and keep pressing square it never comes up, I go out, go back in, it's there (Most of the time) but not in driver network community events!

bridga83
08-06-2015, 14:25
Yea I have definitely posted times in the top 3000 but nothing seems to show up which is frustrating