PDA

View Full Version : How to do timed races



HarryD
12-06-2015, 17:49
Was wondering how to do timed races like a 24 minute race of Le Mans etc, does anyone know how? Thanks

Irishnewblood
12-06-2015, 17:55
You can't. Workaround though is, if you're in say LMP1 car, you will take there or thereabouts 3.30 give or take 10 seconds to get around the track.So set it up for 8 laps,crank up the day/night transition to the top and you should get 24 mins that have the progression through the day.

OperatorWay
12-06-2015, 20:43
Would be nice to have options to set time and/or distance for race ending conditions.