PDA

View Full Version : Patch 1.4 silly question



VALLEYSBOY
13-06-2015, 10:02
Hi, im new to pcars and steam, i was told to get update go to libuary on steam double click and 1.4 would install, i done this and the game just booted up. do i have the 1.4 patch installed? i have auto update selected via pcars properties, is there anything to show the game has patch? sorry if its a dumb question :(

Del-Dredd
13-06-2015, 10:06
Nothing shows in game as far as I know, the fact Steam started the game at all means its up to date.

VALLEYSBOY
13-06-2015, 10:24
right :) ok many thanks for that

Disposable_Hero
13-06-2015, 10:31
right :) ok many thanks for that
If you are paranoid, check the version number of pCARS.exe:)
207593

mapflores
14-06-2015, 07:57
Is there a way to reinstall the patch 1.4?

N0body Of The Goat
14-06-2015, 08:32
Is there a way to reinstall the patch 1.4?

Not really, closest thing you can do to that is verify cache in the Steam options for pCARS.