PDA

View Full Version : Can't use career mode.



GuitarInferno
19-06-2015, 10:05
I guess too many have already asked the same question. How can i use career mode? Do i have to register?

Siberian Tiger
19-06-2015, 10:18
Just enter all your Details: PreName / SurName / Nickname / Nationality...
Then click Enter...


No need for a Registration elswhere...

GuitarInferno
19-06-2015, 10:25
Well that's the problem. I fill everything but it wont let me move to the next page.

Bealdor
19-06-2015, 10:31
Did you delete the "@WMD" in front of your nickname?

GuitarInferno
20-06-2015, 09:55
Yeah i just found out about that. I was so confused. I never knew it was supposed to be filled up more. But now it finally works.