PDA

View Full Version : Odd self changing Car settings (Need Help)



SharpEyez
30-06-2015, 15:04
Hello,

I've been noticing that whenever I change a setup, save it, and later return to the garage there are some selfmade changes.

Mostly happens with bump stop. For instance, I was just racing the mclaren gt3 car made some changes in the spring rate did a few rounds went back to garage and all a sudden the bump stop was at 5mm instead of default 12mm (without me touching that setting).:confused:
I do also notice it some times when I pass the setup edit section and hop right on the track, I'll just keep scratching the surface because of the low bump stop.

I have been experiencing this from release.
Is there any one else having the same problem as I do?

Any help is appreciate it.

~Sharp

N0body Of The Goat
30-06-2015, 15:31
The "custom setup bump stop" bug is a well known phenomenon. ;)

I believe it is cured, if you know you have a saved custom setup a particular car/track combo, by simply...

Visit the garage> Edit current setup> (do nothing)> Return to offline mode setup screen/ multiplayer lobby

SharpEyez
30-06-2015, 16:20
The "custom setup bump stop" bug is a well known phenomenon. ;)

I believe it is cured, if you know you have a saved custom setup a particular car/track combo, by simply...

Visit the garage> Edit current setup> (do nothing)> Return to offline mode setup screen/ multiplayer lobby

Ill give it a try, but it sounds like a work around, not a fix really..