PDA

View Full Version : [SOLVED] Anyone knows this graphic bug?



Bananarama4
14-07-2015, 09:17
Hey guys,

i've installed Project Cars the first time since v982...

Now i have a unknown graphic bug like you see in the screenshoot! (it's a pic from the mobilcam, because p.c. screenshoots are all black)
All the Beta versions were clear...no bugs at all.

211762

Does anyone have a solution for this??
I already messed around with all the graphic options...this had no effekt at all.

Note:
Bug start's at the end of pitlane...

Note2:
For all the smart ones...yes, i used the search-option an google befor i started this thread :P
________________________________________

Config:
Win 7 64bit
Radeon 7950
latest Version 15.7

Umer Ahmad
14-07-2015, 09:27
Can you delete graphicsconfig files? Force the game to create a new one. Also, some other player here reported problem with 15.7 AMD driver. Possible you can try an older version?

Bananarama4
14-07-2015, 10:40
Thx for the fast answer!

I already deleted all the old files from the user dokuments section and re-install the game...
Before 15.7, i tried to run the game with 15.5 and had the same bug...

Sprite20001
14-07-2015, 11:03
Try to shut off grass detail, heard this would help.

Bananarama4
14-07-2015, 12:24
Try to shut off grass detail, heard this would help.

Problem solved....thank you very much :)

JeansenVaars
26-09-2015, 01:08
Hi All,

I am experiencing this issue. Is there any news about this? Hope it gets fixed

sapphire 280x - fx 8350

bigsilverhotdog
26-09-2015, 03:39
AMD driver grass bug issue, turn off detail grass and pester AMD to fix it in the driver...