PDA

View Full Version : On Screen Guides Display



Rajah
03-08-2015, 16:47
Hi,

How can I replace the displays like e.g. the Lap times window?

Frans

RamjetX
10-08-2015, 03:59
Hit Tab to cycle through them

Rajah
10-08-2015, 06:09
Ehhhh... no. Tab does nothing.

Frans

blot
10-08-2015, 07:13
3/PgDn on the numpad does mine :apple:

TrevorAustin
10-08-2015, 07:14
Hi,

How can I replace the displays like e.g. the Lap times window?

Frans

Assign a button or key to cycle lap time info in the controls/edit assignments section , works fine then

Rajah
10-08-2015, 07:56
Assign a button or key to cycle lap time info in the controls/edit assignments section , works fine then

That's not the problem, the right POV does that.
When I open pC on ONE screen, the Lap Time Window is in the right top corner.
Whnm I open pC on THREE screens, it's just between the middle and right screen.
I want to move it to the right screen and e.g. the Track Map in the middle.

Frans

Rajah
11-08-2015, 13:13
Found something on internet: using the "Edit HUD" option.
Cannot find that option. I use pC in combination with Steam/PC.

Frans

Schnizz58
11-08-2015, 13:56
Edit HUD is on the menu when you're in the garage waiting to go out on track before a session. I don't know the name of that menu but Drive is the first option.

TheReaper GT
11-08-2015, 14:04
Edit HUD is on the menu when you're in the garage waiting to go out on track before a session. I don't know the name of that menu but Drive is the first option.

Pit menu, maybe? It's also in the pause menu.

Schnizz58
11-08-2015, 14:41
Pit menu, maybe? It's also in the pause menu.
Let's go with that. :)

Rajah
11-08-2015, 16:34
EUREKA!
That was hidden well!
In the Pit Box > Start > Drive > go back with Esc
Now is 'Edit HUD layout' visible!
(The Pit Box is now in Paused)
Thanks all!
Frans