PDA

View Full Version : Achievement bug?



Im Sorry
04-08-2015, 12:04
Doing career last night,and I simmulated end of session.
Screen got stuck on clock spinning!

Closed down the game and fired it up again.
Automatically unlocked Zero to Hero and Triple Crown.

Which I must add i have not done :confused:

KK78
04-08-2015, 12:29
Doing career last night,and I simmulated end of session.
Screen got stuck on clock spinning!

Closed down the game and fired it up again.
Automatically unlocked Zero to Hero and Triple Crown.

Which I must add i have not done :confused:

You lucky ***** ;)

Psychomatrix
05-08-2015, 04:50
Doing career last night,and I simmulated end of session.
Screen got stuck on clock spinning!

Closed down the game and fired it up again.
Automatically unlocked Zero to Hero and Triple Crown.

Which I must add i have not done :confused:
Lucky guy
I've needed 15 seasons for that ;)

Im Sorry
05-08-2015, 12:55
Lucky guy
I've needed 15 seasons for that ;)

Guess what.Went in to check my achievements and they are not there.Seems like they only pretended to unlock :D:confused:

Psychomatrix
06-08-2015, 15:51
Guess what.Went in to check my achievements and they are not there.Seems like they only pretended to unlock :D:confused:

Yes but only because I started with the touring cars. When you start with karts it goes faster ;)