PDA

View Full Version : Controller mode??



lembi2001
22-09-2015, 15:23
I have the worlds WORST wheel at present (hopefully not for much longer) and noticed the controller mode option in the settings menu when playing around. It is currently set to 3 and I was wondering what exactly it does? I didn't change it because we all know how long it takes to go back to the main menu to change your settings and then load back into a race to see if it made a difference or not.

Anyone able to shed any light on this option?

Mad Al
22-09-2015, 15:43
I have the worlds WORST wheel at present (hopefully not for much longer) and noticed the controller mode option in the settings menu when playing around. It is currently set to 3 and I was wondering what exactly it does? I didn't change it because we all know how long it takes to go back to the main menu to change your settings and then load back into a race to see if it made a difference or not.

Anyone able to shed any light on this option?

It's actually for gamepads and shouldn't really make any odds to a wheel (unless you have a wheel that is emulating a gamepad?)

lembi2001
22-09-2015, 16:02
Thanks for that, like I said I haven't touched it yet and won't do now