PDA

View Full Version : anyone with a t300 had this problem since patch 4.0



morpwr
23-09-2015, 00:51
Yes I realize I'm not supposed to hit a wall.lol But since patch 4.0 if I bump a wall like sliding in a gravel trap or spin the car out I loose the pedals.They show they are working in the telemetry but the car wont move or revup regardless of what I do.This has never happened to me before this patch.I tried multiple cars and tracks and it happened on all of them.Also stock car setups or tuned didnt matter either.Any ideas?

Flaw3dGenius
23-09-2015, 02:43
T300 here im sliding into gravel alot now but surely it's not the T300 causing it?

morpwr
23-09-2015, 10:48
Not the t300 causing the sliding.I was purposely over driving the car while playing around with the ffb and slid through a gravel trap on a corner and bumped a wall.Should have been able to just put it in reverse and back up up but no matter what i did the pedals didnt work.No gas pedal in neutral or any gear.Brake im not really sure because the car isnt moving.But in the telemtry it shows its working.Same thing happened when i spun the car around on a corner.This has never happened before this patch.

Vennt
23-09-2015, 11:24
Are you sure the crash didn't stall the engine?

Have you disabled auto-clutch? - This affects the auto-start aid.

See:
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?32350-Stalled-car
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22265-No-Throttle-on-Azure-Coast-and-Calfonia-Hiway

Raeang
23-09-2015, 12:57
I had a massive speed wobble for many weeks prior to Patch 2.0. I was able to find the right settings to eliminate this. Now, with 4.0 the wobble is back...not good!!

chig88
23-09-2015, 16:45
That's weird - I've never had that.

Are you sure it's the wheel/pedals? Have you tried driving a few laps with the controller to see if the throttle/brake stops transmitting as well?

morpwr
23-09-2015, 18:46
Are you sure the crash didn't stall the engine?

Have you disabled auto-clutch? - This affects the auto-start aid.

See:
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?32350-Stalled-car
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22265-No-Throttle-on-Azure-Coast-and-Calfonia-Hiway

Be nice if its that easy.lol That's a possibility as I reloaded the game before doing patch 4.0 and turned down the engine volume so I could hear the tires.

morpwr
24-09-2015, 10:41
Are you sure the crash didn't stall the engine?

Have you disabled auto-clutch? - This affects the auto-start aid.

See:
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?32350-Stalled-car
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22265-No-Throttle-on-Azure-Coast-and-Calfonia-Hiway

Yes it was that easy.Thanks it must have got turned off somehow and with the engine volume down i didnt notice it.