PDA

View Full Version : Help with AMD CPU!!!!!



Chri231
11-10-2015, 09:32
Please optimez the game with AMD proceccors, i can't running with more of 5/6 cars on the same circuit. For a better frame rate i play single player and that thing annoyed me!!!!!! :( :mad:

gti
11-10-2015, 09:37
It would help if you list your current system spec. here.

Invincible
11-10-2015, 10:08
Also, I have a AMD cpu to and I don't have any problems with it in this game. And I've seen a whole bunch of people on these forums quite happy with their AMD cpus.

Umer Ahmad
11-10-2015, 11:54
1. DETAILED GRASS = OFF
2. ALL Visuals = MEDIUM (AA = OFF for now as a test)
3. DISABLE the AMD auto-overclock in your BIOS
4. reboot computer
5. Try race again

Please update your signature with computer specs like my signature so we dont have to guess your parts and can help you bettter. Control Panel -> Edit Signature

Chri231
11-10-2015, 19:38
Thanks for replayes, anyway my cpu is an AMD A4-3420 APU

Mahjik
11-10-2015, 19:42
Minimum spec is Phenom II X4 940:

http://www.projectcarsgame.com/faq.html

Your CPU doesn't meet the minimum requirements.

Seelenkrank
11-10-2015, 22:05
Thanks for replayes, anyway my cpu is an AMD A4-3420 APU

ultra low end CPU (4+ years old now!) and complaining a 2015 game does not work very well...