PDA

View Full Version : Graphics glitch after V5.0



Beatminister
15-10-2015, 14:59
Dear SMS team,

in the past 2 days I twice had a graphics glitch. It happened on Mojave Test track, weather setting clear, once in a Audi R18 tdi, once in a BMW 320 Gr5.
Then, in all incar views, the inside of the car looks ok, but everything outside is gleaming bright, also the textures appear very late. All out of car views are ok.

Just letting you know.
Regards

MAARTEN
15-10-2015, 15:09
A screenshot showing what you mean helps

Beatminister
15-10-2015, 15:11
Ok, next time it happens.

Here we are:
220360

This is the BMW 320 Gr5 again - so it is repeatable.

diesel97
15-10-2015, 15:18
Ok, next time it happens.

its dessert, sun is bright

MAARTEN
15-10-2015, 15:39
What setting do you have in Options > Visuals > Exposure compensation?
Default value is 1.00

Beatminister
15-10-2015, 15:57
Ok, for the infidels, this is what it normally looks. Same spot, different car BMW 2002:
220361

vahagn_hayk
15-10-2015, 16:30
nobody wants to admit/ accept nor like to see the reports, most of the time blame it on hardware or other stuff causing the pCARS glitches and bugs, but never the game...getting old!

Sampo
15-10-2015, 16:36
Seems like a bug. See somebody wants to accept a bug. And bug reports are always welcomed. When there's a bug that isn't reproduceable, it's likely to be due to hardware (I'm not saying always).

Edit: When talking about reproduceable bugs, I wasn't talking about this particular one.

Liquid7394
15-10-2015, 16:42
The BMW 320 gr5 was fine for me on Cadwell GP. I'll try Mojave.

Sampo
15-10-2015, 16:47
I wonder if it could be caused by your FOV and/or driver position?

madmax2069
15-10-2015, 16:54
I can confirm with the exact same cars on the same track.

I only see it in the internal go pro view, every other view is fine.

Everything is default.

Bealdor
15-10-2015, 17:01
Looks like a cockpit exposure issue to me. Notified devs.

Beatminister
15-10-2015, 17:30
As you may know, I'm doing top speed tests on all cars on the Outer Ring. So if I find more than the two showing this bug, I will report it here.

PS: thinking about it, I dont really know if this is related to the 5.0 update. I didn't try those cars in Mojave before.

TheLeithToe
15-10-2015, 18:45
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?40656-COCKPIT-EXPOSURE-ISSUE-(Mclaren)

I've been having the same issues. Seem to be cockpit cam overexposure...

Abnaxos
17-10-2015, 10:25
Same issue with Aston Martin Vantage GT3 on Watkins Glenn and Zhuhai. Changing the car "fixed" it.

oppolo
27-05-2016, 10:54
so, no solution still for this issue?
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/263837612155261445/63E3A6FF9503153E6B4087A690638B297109EBC2/