PDA

View Full Version : Found something I don't particularly like :(



biggbaddwolf
21-10-2015, 03:13
I recently got this game, and just now been getting into the online racing against others. So tonight I opened my own room at Laguna Seca with GT3 cars. I picked one of my GT3 cars, and made a few laps, then decided to take another car out for a few laps, so went back to the pits, and NO WAY TO CHANGE MY CAR IN THE PITS. Only way I found to do it was completely leave my lobby.:mad: Is that how it is or am I missing something? Oh and I am using a PS4.

biggbaddwolf
21-10-2015, 03:15
Sorry if I posted this in the wrong place, maybe should have been in PS4 forum.

Krus Control
21-10-2015, 03:18
Just leave and rejoin. Boom.

biggbaddwolf
21-10-2015, 03:28
Yeah I had to leave, but my room was gone. In GT6 you could go into the pits, and change cars without having to leave the lobby, so I would think there is a way to do it in PCars, or they would change it where you could...:encouragement:

SUBGTRACER
21-10-2015, 04:17
This isn't no GT6 my friend :) its heaps better .

odemode
21-10-2015, 04:45
I remember a time when Hamilton pitted in his Mercedes and drove out in a Red Bull

SUBGTRACER
21-10-2015, 04:47
I remember a time when Hamilton pitted in his Mercedes and drove out in a Red Bull


AHHAHHAA

Bruusie
22-10-2015, 15:21
Just leave and rejoin. Boom.

...and hope that you don't encounter perpetual track loading, lobby 'full' notice, 0 seconds left and cant enter race, wheel/controller dumped and needing to reboot...other than that pretty straight forward really. Once you actually manage to get into a PCars race room, the last thing you want to do is leave it.

Amik
25-10-2015, 00:11
actually, thats a functionality im missing as well. But we will just have to decide for 1 car and race With that.

It would be a Nice implementation for PC2 though