PDA

View Full Version : Does XB1 still have a set up bug?



Elaine The Racer
04-12-2015, 02:59
So once again I find myself nearly ripping my hair out, I want to save set ups for all cars on all tracks but the Xbox one version of the game still doesn't do that? Is this a game issue or an Xbox issue? I know am not the only one who suffers from this. *insert sad face*

Ixoye56
04-12-2015, 08:12
Yes, there is a problem with the new DLC, otherwise it has worked flawlessly for me since patch 6.0 (+ a new save-file, my old was corrupt)

Elaine The Racer
04-12-2015, 15:43
Hope it's fixed for P7.0!

AdM1
07-12-2015, 16:56
Yeah still isn't fixed. Afaik the bug came around 3.0? Terrible stuff really.

Wouldn't hold much hope for it being fixed any time in the near future seen as most the fan boys think it's acceptable.

Iantugmaster
16-12-2015, 03:59
Probably not getting fixed mate!