PDA

View Full Version : Any known issues with Silverstone Classic track?



biggbaddwolf
30-12-2015, 17:24
Opened up a multiplayer room with that track, qualifying went fine, but when it was over, and time for the race it put two cars on the track, and there were more cars than that, and you could look around but it was real jerky. Finally everyone had to just back out :(

BigDad
01-01-2016, 08:34
Yep, but aparantly we can't talk about it ? So shhhh.
Not sure why but i got pm 'ed about it .

Mascot
01-01-2016, 09:22
It's fundamentally FUBAR if you use the pits, which is a real shame as it's my favourite track in the game. Hopefully it'll be fixed in the next patch but there does seem too be an element of clandestine denial about the whole issue.