PDA

View Full Version : Pitstop



rockdevil123
17-01-2016, 11:49
Hi guys I did some search on the forum and I saw nothing talking about this.
But I wondered could we have something like: "You need to do a pitstop in the race" but this could be a slider in the race settings... in online as quick race mode ;)
This could be cool so we can do some pitstops strategies...

Sorry if there was already a topic about this :/

N0body Of The Goat
17-01-2016, 12:10
Relatively recently, a new "mandatory pitstop" feature was added online.

It works when race length is determined by number of laps.

It does not work with race length determined by time.

rockdevil123
17-01-2016, 13:33
Oh ^^ any idea if it is coming to Solo because I don't play online that much

hkraft300
17-01-2016, 20:22
You could set accelerated tyre wear rate (5/6/7x instead of real so yours and AI's tyres wear out fast) to force a pitstop in solo mode.

OR set a private online lobby, fill it with AI and force a mandatory stop? Not sure if that would work...