PDA

View Full Version : HUD ISSUES ! stuck on telemetry



Sevenbelow
01-02-2017, 11:24
Anyone know how to fix a problem that I have ?
The telemetry information on screen is stuck and I'm unable to use any of the other hud options!
The telemetry works but I cant change it to any of the other hud options like speed,map,timing.....

Python-Five
01-02-2017, 11:33
You could check the button assignments in the settings page. If it is not assigned, you cannot change it. It gets stuck on the last used view.

corsa8x
22-05-2017, 08:43
yes - check your controller assignements in Options from them Main Menu - On my copy, a press of the left hand button (sections of four buttons up, down, left, right all arrows?) changes the HUD settings from telemetary, to clear, to a similar hud as one has seen from other motor racing games.