PDA

View Full Version : [RESOLVED] Controller settings won't save.



Silent12
06-05-2017, 16:29
I play with PS3 controller (right thumbstick as a throttle/brake)

So if i change Throttle DZ to 0 then Brake DZ will automatically change to 0 aswell.
And if i change Throttle sensitivity to 30, Brake sensitivity will automatically change to 30. Why i can't change these settings individually?

These settings i wanted to try.. (DUBS controller settings pretty much) steamuserimages-a.akamaihd(.)net/ugc/826818638583588817/4E4474F3B65F77A10DEE7A5966F80F016A351536/

and this is what i will get when i press O to go back and save.. They just change themselves to equal number..
steamuserimages-a.akamaihd(.)net/ugc/826818638583589122/97BB34BED6045057704958337086F72BD3F48C6F/

Throttle DZ and Brake DZ are tied together.. same goes to Throttle Sens & Brake Sens.. Any ideas?

Mahjik
06-05-2017, 20:15
I play with PS3 controller (right thumbstick as a throttle/brake)

So if i change Throttle DZ to 0 then Brake DZ will automatically change to 0 aswell.
And if i change Throttle sensitivity to 30, Brake sensitivity will automatically change to 30. Why i can't change these settings individually?

These settings i wanted to try.. (DUBS controller settings pretty much) steamuserimages-a.akamaihd(.)net/ugc/826818638583588817/4E4474F3B65F77A10DEE7A5966F80F016A351536/

and this is what i will get when i press O to go back and save.. They just change themselves to equal number..
steamuserimages-a.akamaihd(.)net/ugc/826818638583589122/97BB34BED6045057704958337086F72BD3F48C6F/

Throttle DZ and Brake DZ are tied together.. same goes to Throttle Sens & Brake Sens.. Any ideas?

Likely because you are using the same axis for both. If you had different axises for each, it would likely allow separate deadzone configurations (as that's how it works with separate pedals).

Silent12
07-05-2017, 10:50
Likely because you are using the same axis for both. If you had different axises for each, it would likely allow separate deadzone configurations (as that's how it works with separate pedals).

Ahh i see.. Changed my brake to something else and now its working like a charm. thanks :D