PDA

View Full Version : [PC] Can't change a number of laps



lino
03-07-2017, 14:25
Why I can't change a number of laps in mode career?
In the Nurburgring track, even I set as 1% shows 2hs of racing.

Win10, Steam.

Mahjik
03-07-2017, 14:57
Career mode allows you to alter the percentage of the designed race. If you want to do custom lap races, that's what "Quick Race Weekend" is designed for...

Mad Al
03-07-2017, 15:11
Why I can't change a number of laps in mode career?
In the Nurburgring track, even I set as 1% shows 2hs of racing.

Win10, Steam.

You can, but for the 24H races the minimum is set to 2 hours, there would be little point in calling them endurance races otherwise.
In all cases the minimum isn't strictly 1% of the maximum.. as all races have a defined minimum time/distance

lino
03-07-2017, 16:39
You can, but for the 24H races the minimum is set to 2 hours, there would be little point in calling them endurance races otherwise.
In all cases the minimum isn't strictly 1% of the maximum.. as all races have a defined minimum time/distance

Will I have to play for 2hs direct to pass for another step in career mode?

Mahjik
03-07-2017, 17:30
Will I have to play for 2hs direct to pass for another step in career mode?

You can "simulate" the race and then move on.