PDA

View Full Version : HUD Layout



Porsch917
07-08-2017, 06:22
Hi Guys,
Just a small question and sorry if this has been mentioned in any other post. But can the HUD be changed in PC2 like we can in PC1

Cheesenium
07-08-2017, 06:28
Yes, the HUI during racing can be changed like Pcars1

Kelderek
07-08-2017, 07:12
You can switch between different HUD's just like in PC1: Telemetry HUD, minimal HUD, no HUD etc.

You can also customize the HUD:
- Moving HUD elements around on the screen
- Switch between different modes for each HUD element (like, full, minimal, off)

Fanapryde
07-08-2017, 11:46
You can also customize the HUD:
- Moving HUD elements around on the screen
Would that be restricted to the center screen in a triple screen setup, or can we move the elements to the side screens ?

Fanapryde
12-08-2017, 05:09
Would that be restricted to the center screen in a triple screen setup, or can we move the elements to the side screens ?
Anybody who knows ?

Mahjik
12-08-2017, 23:36
Would that be restricted to the center screen in a triple screen setup, or can we move the elements to the side screens ?

I don't know how the final will be... Currently, you can move the widgets to the side screens but they are still sorting out a few last issues (and I'm not sure if they will have to make any compromises or not).

MillsLayne
15-08-2017, 00:09
Are these features the same across all platforms, or just PC?

awaite85
21-07-2018, 18:35
Anyone want to show theirs? Would like to update mine and spice it up. I know it comes down to preference but may spark some ideas.