PDA

View Full Version : Thrustmaster t500 ferrari doesn't work pcars2



adsmith
22-09-2017, 08:45
Hey guys
So my t500 ferrari doesn't work with pcars2
Help please

Anyone got it working?
Or has it been dropped? Im fuming to be honest.......
Cheers

Ads

Siberian Tiger
22-09-2017, 08:46
Start the Game with you're Wheel not with the Controller and then it should work...

Titzon Toast
22-09-2017, 08:47
Dude, read the replies in the other thread you posted in. Calm down.

goeiste
23-09-2017, 05:44
I had that same problem with my T500RS and I got a tip from Renoldo1990, that says:

Hey, we've worked this out in our forum.

3 Steps:

1. Use the T500 on the left USB-Port of your PS4; it won't work on the right
2. Don't use a shifter or other aditional hardware. If you use a shifter and T500 you can't confirm with "X" at the starting screen
3. If you want to use a shifter or other additional hardware plug it in after you confirmed with "X" at the starting screen.

I did do just that, and it works like a charm now.
Hope it will work for you too.
Goodluck