PDA

View Full Version : Stable or loose (for consoles)



Bliman
24-09-2017, 16:50
I try to dial the settings for the controller (I am on XboxOne) as best as I can (looking at the controller video's on youtube).
But I keep hearing about this stable and loose setting (stable more for those who play with the controller).
But I can't seem to find this feature, where can I find it?
Is this available for consoles?

Siberian Tiger
24-09-2017, 16:51
Stable and Loose Setups sadly didn't make the inital Release for Console..

They will be shipped with the next Patch if i remember correctly...

Bliman
24-09-2017, 16:57
Ok thanks. I was getting a little confused.
Thx for the fast answer.
I am looking forward to it.