PDA

View Full Version : Can't change amount of laps or time limit!



charleydood
26-09-2017, 12:37
As the title says I can't change the amount of laps or the timelimit in custom event, everything else is fine but when I try to change the laps is doesn't have the arrows either side as if it's locked. Have re started the game and done a hard reset on the Xbox but still the same! Hopefully I've missed something but I don't know what

AstroSmurf
26-09-2017, 13:42
You need to press A button on lap selection. It opens up a new menu complete with 3 circles with 0 1 0 this means set on 10 laps 0 0 5 = 5 laps ans so on..

riddlerap
26-09-2017, 17:08
You need to press A button on lap selection. It opens up a new menu complete with 3 circles with 0 1 0 this means set on 10 laps 0 0 5 = 5 laps ans so on..

came to say this.

charleydood
26-09-2017, 20:53
Thanks new I was just missing something