PDA

View Full Version : Grid penalty bug?



rillo7105
28-09-2017, 10:14
Hi

Yesterday we had a social race on AOR and i qualified 3rd but got a grid penalty for speeding in the pit lane dropping me down to 5th according to the final results screen.
When the race started with a Manual rolligt start with a formation lap i was placed in 3rd. I guess i would have recieved additional penaltys if i would have dropped down 2 places during the formation lap.

I checked the forum for this issue but couldn't find anyone else posting it.

Mr.Smoke
29-09-2017, 03:11
Speeding in pit lane will yield a grid position penalty. There is a spot to toggle it on or off when setting up the lobby. I doubt its a bug. The penalty likely compounds if you do it multiple times.

Use your pit speed limiter.

rillo7105
29-09-2017, 05:24
I get that but if you read my post i should have started the race from 5th with the penalty and not 3rd. Right?