PDA

View Full Version : simdashboard setup



jcrk2013
30-09-2017, 18:10
hello i just downloaded simdashboard and trying to figure out how to set it up with the ps4, to run on project cars 2, is there a setting on the ps4 that i have to set in order to run sim dashboard to it?

Sanderski
30-09-2017, 19:25
Its not working atm, hopefully in upcoming patch

Siberian Tiger
30-09-2017, 19:40
Yes, i can confirm that UDP Support will come back in the Upcoming Patch. ;)

jcrk2013
30-09-2017, 19:42
Yes, i can confirm that UDP Support will come back in the Upcoming Patch. ;) ok great!!!!! i noticed some lag when testing it on project cars 1 where it wasn't synced with the speed the car was going at and i had it on frequency 1 is there something i need to adjust ?

Siberian Tiger
30-09-2017, 19:43
I have No Idea about that, you will have to try it out. Once the Patch is released...

jcrk2013
30-09-2017, 19:46
ok will do :D