PDA

View Full Version : Bug. Invisible pit crew



Kebabfelix
07-10-2017, 16:31
Still haven't found a bug tracker on this forum so will just post here.

Had a race today and had to pit 3 times before I realized where my invisible pitstop was.

242135

Is this one confirmed?

Mahjik
07-10-2017, 16:32
What track?

Does it happen every time?

Does it happen with a specific car or any car?

This is basic information you need to provide when you report something.

clanky
07-10-2017, 16:40
Still haven't found a bug tracker on this forum so will just post here.

Had a race today and had to pit 3 times before I realized where my invisible pitstop was.

242135

Is this one confirmed?

So fast you can't see em! That's a good idea though there should be a bug tracker, I think that would cut down on a lot of the posts being repeated over and over. I'm not saying that yours is/has been reported...just saying in general. Maybe the mods could get one going?

Kebabfelix
07-10-2017, 16:41
What track?

Does it happen every time?

Does it happen with a specific car or any car?

This is basic information you need to provide when you report something.

ok.

Monza old mix, first time for me, not any other car. I also had manual pitstop with pit helping UI on.