PDA

View Full Version : Any way to get the game to output custom race results?



Spongelton
10-11-2017, 01:01
With the custom grid tool having made it to PC2 I'm wondering if there's any way to get the game to output the results from a single player race for use in a results tracker.

I'm in my 40's and remember doing this sort of thing the old fashioned way (pencil and paper) but I'd really like to have my life slightly easier:)

Purg
10-11-2017, 04:55
Problem with this method is the Custom Grid tool can't ensure the same AI race, only the same car. I tried running the same race twice back to back after assigning the grid and all the AI names were different.

You could continue to run a series using the car as the identifier but you lose the AI 'personality'. The cream won't rise to the top of a simulated series.

Spongelton
10-11-2017, 05:31
Oh now that's frustrating! Thanks.