PDA

View Full Version : Default setups



johnnyone
06-12-2017, 10:40
Are the default setups loose and stable?

Invincible
06-12-2017, 10:42
Are the default setups loose and stable?

Yes? Loose is default when the game detects a wheel, stable is the dafault when you're playing with a controller or keyboard.

Pete Gaimari
06-12-2017, 14:33
They aren't loose enough. They all understeer for me.