PDA

View Full Version : Pit Limiter Fail



RookieRaceline
18-03-2018, 20:58
This could be a bug, or a feature, but my pit limiter failed during a qualifying session in Fuji with GT4 cars.
There was a pit limiter feature that was fixed in patch4, but maybe it is not the same?



https://www.youtube.com/watch?v=exfVeGVF9eY


251998

AbeWoz
18-03-2018, 21:07
if the server was set up for 'manual pitstops' then you need to manually turn on the pit limiter via a button.

RookieRaceline
18-03-2018, 21:10
if the server was set up for 'manual pitstops' then you need to manually turn on the pit limiter via a button.

It was and i did press the pit limiter button - you can also see the banner, that says that the pit limiter is engaged

AbeWoz
18-03-2018, 21:14
It was and i did press the pit limiter button - you can also see the banner, that says that the pit limiter is engaged

ah i missed that bit.

i've never had this issue on the PC version, so it may be a random bug on the console version of the game.

idk what your 'check list' method is but for me I press 'Drive' put it in gear, pit limiter 'on' and then drive out of the garage.