PDA

View Full Version : Why my license classification as reset?



jeremie1116
09-04-2018, 04:12
I mean, I was something like E1347 cauz i dont play enough to be higher and in one race i got changed to U1367. Why did it change honnestly! is it normal?

Bealdor
09-04-2018, 10:21
AFAIK it's a UI issue.
Your rating should display correctly in your next MP session again.

BigDad
09-04-2018, 11:15
AFAIK it's a UI issue.
Your rating should display correctly in your next MP session again.

Okay thanks but why does my Nationality keep changing along with my rating ?

MaXyM
09-04-2018, 12:03
Because the game code is so complex? ;)

2Forty
26-05-2018, 13:31
Because the game code is so complex? ;)

To quote Ian Bell; "There's not enough processing power in the current computers!"

TX3 StorM
26-05-2018, 18:23
Maybe you had a crash hard enough to drop your licence of one.
Otherwise yeah it's a UI issue.

simsimsheree
26-05-2018, 18:47
To quote Ian Bell; "There's not enough processing power in the current computers!"

Yeah. Right.

S'funny how this issue doesn't plague GT Sport. Your flag is your flag. Thank God you play GT Sport on more powerful computers than we currently have, right? LOL

CodeCmdr
26-05-2018, 19:20
Haha, yeah, sure, the consoles aren't powerful enough to load a whole kilobyte of data representing the player's profile and showing name, rank, and nationality correctly, and it's the hardware's fault that sometimes a random nationality gets shown rather than the one chosen by the player. Definitely not a bug, and definitely not a SMS software engineers fault.