PDA

View Full Version : tracks with no chicanes



Chikane
03-10-2018, 12:03
I was just wondering would sms have to add a new track in order to have the no chicane version of Circuit de 24h du Mans and Classic Monza Combined?

cluck
03-10-2018, 12:08
Surely, if SMS got rid of chicanes, you'd cease to exist?

As to the question at hand, almost certainly that would be the case, yes. At least, they would be new layouts. However, that's all predicated on the circuit owners actually allowing those layouts to be produced in the game.

Womp83
09-10-2018, 14:57
^ Was just about to comment on that, hahaha.

Chikane, you do realise if that were to happen, you wouldn't be able to race on it.. Cause then the track would have a 'chikane'.. :rolleyes::p