PDA

View Full Version : UDP IP address change



BreakerHUN
09-02-2019, 12:31
Hello,

I would like to export the realtime telemetry data from Project Cars 2 (speed, gear etc..)via UDP to let my PC app read it..
When I go to options I dont see the UDP ip address and port change possibility, like it is in F1 2018.
Where can I change it?

Thank you
Breaker

Maskmagog
09-02-2019, 13:21
PC2 sends data to all the local network. You can't (unfortunately) direct it to a specific ip address. The port is 5606 I think, and it can't be changed afaik.

BreakerHUN
09-02-2019, 13:22
PC2 sends data to all the local network. You can't (unfortunately) direct it to a specific ip address. The port is 5606 I think, and it can't be changed afaik.

Ah okay so its broadcasting, thank you.

JasonSandwich
22-02-2019, 04:31
Someone sent this to me a few weeks ago and I love it.

265007

mabelWhite
24-03-2019, 10:31
Someone sent this to me a few weeks ago and I love it.

265007
Nice. I think this two images describe TCP and UDP the best. Also, here is one I found recently.
http://ithare.com/wp-content/uploads/BB_part41_v1a.png
(https://edubirdie.com/pay-for-essays)